اگر به دنبال یک پیشغذای خوشمزه و خوشعطر میگردید که هم اشتهایتان را برای غذای اصلی بالاتر ببرد و هم آماده کردنش احتیاج به وقت و زحمت زیاد نداشته باشد،آموزش نان سیربا موندو گزینهای ایدهآل است. نان سیر همهفنحریف است! به لطف طعم و عطر بسیار لذیذ، سبکی نسبی و هماهنگی عالی آن با انواع و اقسام غذاهای دیگر، از استیک گرفته تا سوپ، میتوانید به آن به چشم یک پیشغذای عالی، دورچین خوشمزه یا حتی یک وعده غذایی مستقل و رضایتبخش نگاه کنید.
وجود پنیر در مواد اولیه نان سیر دست شما را در تعیین میزان سنگین بودن آن باز میگذارد. با کم و زیاد کردن حجم و تنوع پنیر، میتوانید نان سیر را با سایر غذاها منطبق کرده و از عطر و طعم دلچسب آن در کنار غذاهای متفاوت لذت ببرید. بدین ترتیب میتوانید سوپ قارچ خود را با نان سیر غنی از پنیر نوش جان کنید یا کنار استیک آبدارتان از عطر خوش یک نان سیر سبک بهرهمند شوید.
مواد لازم برای پخت نان سیر پنیری به این ترتیب است:
- سیر تازه ۴ حبه
- کره ۵۰ گرم
- جعفری ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا به میزان دلخواه
- پنیر پارمزان به میزان دلخواه (غیرضروری)
- خمیر مایه ۴ قاشق غذاخوری
- آرد ۴ پیمانه
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پیش از شروع، باید اشاره کنیم که این دستور پخت برای نان سیر با خمیر پیتزا است. اگر قصد ندارید مراحل آمادهسازی خمیر را خودتان انجام دهید، میتوانید از نان آماده هم برای تهیه نان سیر استفاده کنید. نان سیر را تقریبا میتوان با هر نوع آردی درست کرد. در صورت تمایل به استفاده از نان آماده، میتوانید از نان باگت یا نان تست در این غذا استفاده کرده و مراحل ۱ تا ۴ را نادیده بگیرید.
مرحله ۱:
خمیر مایه و شکر را در یک و نیم پیمانه آب گرم مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید. مقداری (حدودا ۵ دقیقه) به آن زمان دهید تا روی سطح مخلوط کف تشکیل شود.
مرحله ۲:
داخل کاسهای بزرگ، یک فنجان از آرد را با نمک مخلوط کنید. مخلوط خمیرمایه، شکر و آب را پس از کف کردن به این ترکیب اضافه کرده و در آن روغن زیتون بریزید. مخلوط را به قدری هم بزنید که یکدست شود. سپس به تدریج هر بار یک سوم فنجان آرد به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک چانه خمیر یکپارچه حاصل شود.
مرحله ۳:
روی یک سطح صاف مقداری آرد پاشیده و و چانه خمیر را روی آن ورز دهید تا زمانی که چسبندگی خود را از دست داده و سطح آن نرم شود. هنگام ورز دادن میتوانید باز هم مقدار کمی آرد به آن اضافه کنید. پس از اتمام، چانه را با سلفون پوشانده یا داخل ظرف دربسته قرار دهید و بگذارید یک ساعت بماند (یا تا زمانی که دو برابر اندازه اولیهاش پف کرده باشد).
مرحله ۴:
فر را روشن کرده و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا از پیش گرم شود. سینی فر را با کاغذ شیرینیپزی پوشانده و آن را کمی چرپ کنید. کف سینی را با لایهای متوازن از خمیر به ضخامت حدودا یک سانتیمتر بپوشانید.
مرحله ۵:
کره، سیر رندهشده (یا ریز خردشده)، جعفری و مقدار کمی روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و این ترکیب را به خوبی روی تمام سطح خمیر/نان بمالید. در صورتی که پنیر پارمزان در اختیار دارید، مقداری روی سطح خمیر/نان بپاشید. سپس پنیر پیتزای رندهشده را روی خمیر/نان پخش کنید تا یک لایه متوازن از آن تشکیل شود.
مرحله ۶:
نان سیر را ۱۵ دقیقه داخل فر (که از پیش تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد داغ شده) بپزید. هنگامی که پنیر روی نان آب شد و روی لبههای نان در آستانه طلایی/قهوهای شدن قرار گرفت، نان سیر شما آماده نوش جان شدن است.
تهیه نان سیر خانگی خوشعطر و دوستداشتنی با استفاده از فرهای موندو از هر زمان دیگری لذتبخشتر است. ویژگیهای منحصر به فرد فرهای موندو، از جمله تایمر لمسی دیجیتال، پخت اتوماتیک با ۱۳ برنامه، حسگر پخت گوشت و کیفیت ساخت چشمگیر، لذت تجربه آشپزی شما را دوچندان میکند. همچنین، با داشتن دو سینی لعابی با عمق متفاوت و المنت دوبل گریل، کار شما را در پخت انواع غذاها و شیرینیها آسان میکند. بدنه مسطح، پوشش لعاب داخلی، درب آرامبند و شیشه درب فر سهجداره نیز از دیگر ویژگیهای برجسته فرهای موندو هستند.
mondo.co.ir