راهنمای وسایل خانگی

دفترچه راهنمای فر برقی

قبل از استفاده از دستگاه

نکات اولیه

  • در هنگام اولین استفاده از فر، وجود کمی دود و یا بو کاملا طبیعی است. در صورت احساس بو یا دود تنها کافی است کمی صبر کنید تا دود خارج شود و پس از آن غذا را در فر قرار دهید.
  • دستگاه و قطعات بیرونی آن در هنگام استفاده داغ می شوند، مراقب باشید بدون دستکش به آن دست نزنید. در صورت ترک برداشتن دستگاه، دستگاه را سریعا خاموش کنید تا از ایجاد شوك الكتريكي احتمالی جلوگیری شود.
  • این دستگاه فقط در صورتی می تواند توسط کودکان بالاتر از ۸ سال و افراد دارای ناتوانی های جسمی، حسی، ذهنی و یا افرادی که دارای تجربه و مهارت کم هستند استفاده شود که این افراد، تحت نظارت باشند و یا آموزش‌هایی در رابطه با استفاده از دستگاه بــه شیوه مطمئن به آنها داده شده باشد و همچنین در مورد خطرات احتمالی آگاهی داشته باشند. کودکان نباید با دستگاه بازی کنند. تمیز کاری، تعمیر و نگهداری از این دستگاه نباید توسط کودکان بدون نظارت والدين انجام شود.
  • همچنین کودکان زیر ۸ سال باید از دستگاه دور نگه داشته شوند، مگر اینکه تحت نظارت والدین باشند. به کودکان اجازه ندهید وقتی دستگاه روشن است به آن نزدیک شوند؛ بــه خصوص در زمانی که گریل روشن است.
  • ارتباط دستگاه با برق باید مطابق با استانداردهای سیم کشی انجام شود. قبل از تعویض لامپ فر برقی، برای اجتناب از ایجاد شوک های الکتریکی احتمالی، اطمینان حاصل کنیـد کــه دستگاه خاموش است و از برق بیرون کشیده باشد. تعویض لامپ باید توسط سرویسکار مجاز شرکت انجام شود. مراقب باشيد كودكان با دستگاه بازی نکنند.
  • مطابق با قوانین سیم کشی باید بتوان به طور همزمان فاز و نول را قطع کرد. اگر سیم دستگاه آسیب دید، به منظور اجتناب از هرگونه خطری، باید توسط نماینده مجاز خدمات پس از فروش تعویض شود.
  •  برای تمیز کردن شیشه درب فر، از مواد و لوازم تمیز کننده ساینده مثل اسکاچ زبر و یا خراشنده های فلزی تیز استفاده نکنید؛ زیرا این مواد می‌توانند بر روي سطح شيشه خراش ایجاد کنند و نهایتا موجب خرد شدن شیشه شوند.
  • برای تمیز کردن دستگاه نباید از بخارشوی استفاده شود.
  • این دستگاه برای کارکردن به وسیله یک زمان‌سنج خارجی و یا سیستم كنترل جداگانه طراحی نشده است و قابلیت اتصال به سیستم هوشمند ساختمان را ندارد.
  • در هنگام قرار دادن سینی‌ها در فر دقت نمایید که سینی‌ها در شیارهای موازی و هم سطح قرار گیرند. سیم کشی ثابت باید تحت محافظت باشد.

نکات ایمنی

  • به منظور جلوگیری از هرگونه شوک الكتريكی بدون داشتن پاپوش، از فر استفاده نکنید؛ دستگاه را با دستمال و یا دست مرطوب لمس نكنيد.
  • دقت کنید درب فر در طول زمان پخت باز نباشد.
  • دستگاه باید توسط نماینده های مجاز خدمات پس از فروش شرکت، نصب و راه اندازی شود.
  • تولید کننده در مورد هرگونه آسیبی که به دلیل نصب نامناسب ایجاد شده باشد، مسئولیتی ندارد.
  • مراقب باشید وقتی درب فر باز است و يا سـينـي هــا بيـرون هستند چیزی روی درب و قفسه ها نگذارید، این کار ممکن است موجب ایجاد عدم تعادل در یا شکستن درب آن شود.
  • برخی از اجزای دستگاه ممکن اســت بــه مدت طولانی حرارت خود را حفظ کنند. قبل از لمس بخش هایی از دستگاه که مستقیما در معرض حرارت قرار دارند منتظر بمانید تا این بخشها کاملا سرد شوند.
  • در طول استفاده از فر باید از تماس با المنت‌های گرمازای درون فر پرهیز کرد.
  • در صورتی‌که برای مدت طولانی از دستگاه استفاده نمی‌کنید آن را از برق بکشید.
  • هرگز قسمتی از فر را با فویل آلومینیوم نپوشانید.
  • این دستگاه تنها برای پخت غذا طراحی شده و استفاده از آن به منظور گرم کردن محیط و یا هر کاربرد دیگری خطرناک است؛ لذا در صورت استفاده نادرست و در نتیجه خراب شدن دستگاه و یا ایجاد خسارتهای دیگر، شرکت سازنده هیچ مسئولیتی را نمی پذیرد.
  •  جهت رعایت موارد ایمنی و بهداشتی، همیشه فر را تمیز نگه دارید؛ زیرا تجمع روغن و باقیمانده مواد غذایی ایجاد آتش سوزی خواهد کرد.
  • فرآیند پخت و پز باید با نظارت باشد. فرآیند پخت و پز کوتاه مدت باید به طور مداوم تحت نظارت باشد.

نکات مهم

اگر می خواهید فر برقی به درستی کار کند، فضای آشپزخانه باید مناسب باشد. کابینت های آشپزخانه که نزدیک به فر برقی قرار دارند باید از مواد مقاوم به حرارت ساخته شده باشند. اطمینان حاصل کنید که کابینتهای نزدیک به فر برقی که از چوب روکش دار ساخته شده است، بتواند درجه حرارت حداقل 120°C را تحمل کند. پلاستیکها و موادی که نمی تواننــــد در برابر چنین دماهایی مقاومت کنند ممکن است هنگام روشن بودن فر برقی ذوب شده و یا تغییر شکل دهند. قطعات الكترونيكی نیز باید کاملا عایق بندی شوند. رعایت نکات فوق یک الزام امنیتی قانونی است. همه محافظ ها باید کاملا در جای خود محکم شده باشند، به گونـه ای که بدون استفاده از ابزارهای خاص نتوان آنها را برداشت باید جریان هوای کافی در فضای آشپزخانه برای چرخش در اطراف فر برقی وجود داشته باشد. در بخش انتهایی دستگاه باید یک فضای خالی حداقل ۴۵ میلیمتری وجود داشته باشد.

بررسی سالم بودن دستگاه

وقتی بسته بندی دستگاه، توسط سرویسکار مجاز شرکت باز می شود، اطمينان حاصل کنید که دستگاه بــه هیچ وجه آسیب ندیده باشد. چنانچه به وجود هرگونه آسیب دیدگی شک دارید از دستگاه استفاده نکنید. مواد بسته بندی ماننـد كيسه‌های پلاستیکی، پلی استایرن و موادی از این قبیل را از دسترس کودکان دور نگه دارید زیرا این مواد برای کودکان خطرناک هستند.

هشدار در مورد نصب قفسه

برای اطمینان از اینکه قفسه‌های فر برقی به صورت صحيح كار می کند، نصب درست قفسه‌ها ضروری است. انجام اینکار موجب می‌شود که هنگام بیرون کشیدن سینی برای برداشتن غذا، مواد غذایــی بـه بیرون سر نخورد.

هشدار در مورد کابل برق

کابل برق فر را با آداپتور تابلوی جریان قوی یا با اضافه کردن کابل استفاده نکنید. اگر کابل برق به هر دلیلی صدمه دیده باشد، جهت تعویض آن حتما با خدمات پس از فروش تماس گرفته شود. کابل باید توان تحمل جريان الكتريكي مورد نیاز را داشته باشد.

سیم برق باید به کلید دوبلكس (دو رشته ای) که کمتر از ۲۵۰ ولت و ۲۰ آمپر نباشد، وصل شود. فیوز یا ابزار قطع کن باید با نوع سیم کشی مطابقت داشته باشد. سطح مقطع رشته سیم‌های هادی برق كابل تعذیه کنتاکتهای سیمهای رابط نباید کمتر از ۱/۵ میلیمتر باشد.

ایمن سازی فر برقی در کابینت

(1) فر برقی را در کابینت قرار داده و آن را با حفظ فاصله پشتی برای گردش هوا تنظیم کنید.

 (۲) فر را به دیواره های کابینت بوسیله چهار پیچ که از چهار سوراخ روی دیواره های کناری عبور داده اید محکم کرده و پیچ‌ها را سفت کنید. بعد از سفت کردن پیچ‌ها مجددا در پوشهای پلاستیکی را در محل خود جاگذاری کنید.

(۳) تنظيم فر برقی در کابینت باید به گونه ای باشد که فاصله آن از دیواره های کناری در نظر گرفته شده باشد.

روزنه‌های تهویه

پس از اتمام پخت و پز و یا در حالت انتظار، اگر دمای مرکز فر برقی بالاتر از ۷۵ درجه باشد، فن خنک کننده تا زمانی که دمای مرکز کمتر از ۷۵ درجه برسد به کار کردن ادامه می‌دهد. در صورتیکه دمای مرکز فر برقی کمتر از ۷۵ درجه شود، فن خنک کننده متوقف می شود.

نکات مهم

  • ابعاد برش باید مطابق ابعاد مشخص شده در شکل صفحه بعد باشد.
  • داخل كابينت نباید کلید برق یا پریز برق باشد.
  • تعداد لوازم جانبی همراه با فر برقی به نوع دستگاه خاص خریداری شده بستگی دارد.

روش تمیز کردن و نگهداری

  • به منظور حفظ زیبایی و کارآیی دستگاه همواره آن را تمیز نگه دارید، طراحی مدرن دستگاه، نگهداری از آن را آسان کرده است.
  • اجزایی از دستگاه که در تماس با مواد غذایی هستند باید مرتبـا تمیز شوند.
  • قبل از انجام هرگونه تمیز کاری، دستگاه را از برق جدا نمایید.
  • تمام عملکردها را در وضعیت خاموش قرار دهید.
  • برای انجام تمیزکاری توجه کنید که دستگاه داغ نباشد؛ گرم بودن دستگاه باعث می‌شود تمیز کردن آن راحت‌ترشود.
  • سطح دستگاه را با یک دستمال مرطوب یا یک اسفنج نرم، تمیز نموده و سپس خشک کنید؛ در موردی که داخل دستگاه خیلی کثیف باشد از آب داغ و مواد تمیز کننده غیر ساینده استفاده کنید.
  • برای تمیز کردن شیشه درب فر برقی، از مواد تمیز کننده‌ی ساینده و يا خراشنده‌های فلزی تیز استفاده نکنید. استفاده از این مواد می‌تواند موجب خراشیدگی سطح و یا منجر به آسیب دیدگی شیشه شود.
  • هرگز مواد اسیدی آبلیمو، سرکه را بر روی قطعات فلزی برای مدت طولانی باقی نگذارید.
  • از وسایل تمیز کننده ی دارای فشار زياد مثل بخار شوی برای تمیز کاری استفاده نکنید سینی ها بایـد بــا شوینده های ملایم شسته شوند.

نصب فر برقی

دقت کنید برش كابينت مطابق با ابعاد نشان داده شده در شکل زیر باشد. کابینت های اطراف فر باید بتواند تا 120°C نسبت به حرارت مقاومت کند. ضمن اینکه تحمل وزن فر را به راحتی داشته باشد. توجه داشته باشید تهویه و هوا رسانی اطراف فر به خوبی انجام شود. ابعاد محفظه‌ای که فر در آن نصب می شود و اندازه بدنه فر به شرح تصاویر زیر می باشد.

هشدار: به منظور جلوگیری از گرمای بیش از حد، فر نباید در پشت درهای تزیینی قرار گیرد.

اتصال فر برقی به منبع تغذیه

فر باید به پریز برقی که ۲۲۰ تا ۲۳۰ ولت و ۵۰ هرتز برق دارد وصل شود. جمع كل قدرت برق فر ۲۸۰۰ وات است.

كابل برق باید به کلید دوبلكس (دو رشته ای) که کمتر از ۲۵۰ ولت و ۲۰ آمپرنباشد وصل شود. فیوز یا ابزار قطع کن باید با نوع سیم کشی مطابقت داشته باشد. ضمن اینکه سیم ارت کابل برق به یک سیستم ارت مناسب و کارآمد وصل شود.

تعویض لامپ

  • تعویض لامپ حتما باید توسط مرکز خدمات پس از فروش انجام شود.
  • نوع و مدل لامپ: سرپیچ شمعی 25-40W / 220V 240V

لوازم جانبی


جوجه گردان؛ برای پخت و گریل کردن جوجه و تکه‌های بزرگ گوشت مناسب است.
 
قفسه توری؛ برای گریل کردن مواد غذایی که باید گریل و کباب شوند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
ریل کناری؛ این ریل‌ها در سمت راست و چپ فر برقی قرار دارند و سینی‌ها روی آن قرار می‌گیرند. برای تمیز کردن سطوح بدنه فر برقی می‌توانید آن‌ها را باز کنید.
سینی؛ برای پختن غذاهایی مانند کیک، شیرینی، مواد غذایی منجمد و … یا برای جمع‌آوری چربی/نشت آب گوشت خارج شده از مواد غذایی حین پخت و پز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جداسازی درب فر جهت نظافت

قبل از جدا سازی درب، فر باید خاموش شده و سپس به روش گفته شده در زیر درب فر را جدا نموده و بعد از نظافت مطابق با دستورالعمل گفته شده بر روی فر نصب گردد مراحل جداسازی درب فر به ترتیب به شرح ذیل است:

  1. درب فر را کاملا باز نموده و زبانه‌های لولا را طبق تصویر از حالت قفل خارج کنید.
  2. درب فر را در وضعیت نیمه بسـته بــا زاویه ۱۵ درجه مطابق تصویر قرار داده و آن را به سمت بيرون بكشيد.

نحوه جداسازی و اتصال قفسه‌های کناری

ابتدا میله نصب قفسه را درون سوراخ گیره‌ای که روی دیواره داخلی بدنه وجود دارد را به سمت بالا برده و قفســـه را بـه طور کامل بـه بیرون بکشید.

نحوه اتصال

ابتدا ميلـه نصب قفسه را درون سوراخ گیره‌ای که روی دیواره داخلی بدنه فــر وجود دارد سوراخ بالایی قرار دهید. سپس میله را به همراه قفسـه بـه سـمت پایین بکشید تا در سوراخ پایینی گیره قرار گیرد. سپس اطمینان حاصل کنیـد کـه قفسه به درستی در جای خود محکم شده باشد.

نکات مهم

  • این قفسه ها فقط برای قرار گیری روی دیواره‌های داخلی راست و چپ فـــر مناسب می باشد.
  • بعد از نصب قفسه اطمينان حاصل کنید که قفسه ها به درستی در جای خود قرار گرفته باشند تا از سُر خوردن سینی‌ها بر روی آنها جلوگیری شود.

جدول عملکردها

عملکرد حرارت دهی پایین به همراه فن؛ در این حالت، المنت پایینی به همراه فن فعال است. این حالت برای انجام پخت آهسته مثل پختن خورشت شیرینی و پیتزا با حفظ تردی غذا مناسب است. در این حالت دما را می توان در محدوده C°60-180 تنظیم کرد. دمای پیش فرض C °60 است.
المنت بالا و پایین به همراه فن؛ تركيب فن و المنت های بالا و پایین موجب نفود بیشتر حرارت به مواد غذایی می شود و ۳۰ و تا ۴۰ درصد موجب صرفه جویی در مصرف انرژی می شود. در این حالت بدون اینکه داخل غذا خشک شود، روی مواد غذایی برشته می‌شود. در این عملکرد برای گریل کردن و یا کباب کردن تکه های بزرگ گوشت در دمای بالاتر مناسب است. در این حالت می توان دما را در محدوده  C °250 تنظیم کرد. دمای پیش فرض C °220 است.
المنت تابشی بالا؛ در این حالت المنت تابشی بالا برای حفظ دما در دمای تعیین شده متناوبا روشن و خاموش می‌شود. از این عملکرد برای گریل ملایم پس از پخت غذا می توان استفاده کرد. دما را در محدوده C°240-80 تنظیم کرد. دمای پیش فرض C°210 است.
المنت بالا و پایین؛ در این حالت المنت های بالا و پایین همراه با هم برای انجام پخت و پز معمولی روشن می‌شوند. دما در محدوده C ° 50-250 قابل تنظیم است و دمای پیش فرض C°210 است.
یخ زدایی؛ در این حالت چرخش هوای داخل فر باعث یخ زدایی مواد غذایی می‌شود (بدون استفاده از هرگونه حرارتی). این روش یک شیوه ملایم اما سریع برای سرعت بخشیدن به یخ زدایی و باز شدن یخ مواد غذایی آماده برای مصرف است.
گریل کردن با دو المنت بالا؛ در این حالت المنت‌های داخلی بالایی با هم کار می‌کنند؛ دما در محدوده °180-240C تنظیم می شود. دمای پیش فرض °C210 است.
همرفت؛ در این حالت یک المنت در اطراف فن ایجاد کننده جریان همرفتی، یک منبع حرارتی اضافی را برای انجام پخت و پز به سبک همرفتی فراهم می‌کند. در این حالت همرفتی فن برای بهبود بخشیدن به گردش هوا در داخل فر برقی به طور اتوماتیک روشن می‌شود و حرارت مورد نیاز برای پخت و پز را فراهم می‌کند. در این حالت دما می تواند در محدوده بین °C 50-240 تنظیم شود. دمای پیش فرض °C 180 است. 
گریل کردن همراه با فن؛ در این حالت المنت تابشی به همراه فن کار می‌کند. می تواند در محدوده بین C°200-50 تنظیم می‌شود. دمای پیش فرض°C 90 می باشد.
گریل کردن تابشی همراه با موتور جوجه گردان؛ المنت تابشی داخلی برای حفظ دما روشن و خاموش می‌شود. دما می تواند در محدوده بین C° 180-240تنظیم شود. دمای پیش فرض°C 240 می‌باشد.

آموزش راه‌اندازی و استفاده از عملکردها

لامپ؛ استفاده از لامپ موجب می‌شود بدون باز کردن درب فر، امکان بررسی وضعیت پخت و پز وجود داشته باشد.
یخ زدایی؛ در این عملکرد بدون استفاده از هیچ گرمای المنت و تنهـا بـا استفاده از گردش هوای داخل محفظه بوسیله فن ،همرفتی یخ مواد غذایی منجمد، بسيار سريع ذوب می شود.
المنت پایین؛ المنت مخفی طراحی شده در پایین فر باعث تمرکز حرارت در قسمت زیرین غذا شده و بدون سوزاندن غذا روشی ایده آل برای پخت آرام غذاهایی نظیر خورشت، شیرینی، پیتزا و …می باشد.
دما بین C°60-180تنظیم می‌باشد همچنین دمای پیش فرض C°60 است.
پخت و پز ترکیبی؛ هر دو المنت بالا و پایین به همراه جوجه گردان عملکرد پختن به روش ترکیبی را فراهم میکند فر برای پختن غذا نیاز به پیشگرم شدن دارد که این روش برای غذاهای تک محصولی نظیر کیک بهترین نتیجه را دارد بهترین حالت برای پختن غذا در این عملکرد قرار دادن غذا در مرکز محفظه درونی فر است. دما می تواند بین 50-250°C تنظيم شود. در این حالت دما روی °C 220 به حالت پیش فرض فعال است. در این حالت جوجه گردان فعال است.
المنت بالا و پایین به همراه فن؛ ترکیب دو المنت بالا و پایین به همراه فن امکان نفوذ پذیری بیشتر و گردش دما را فراهم می‌کند. در این حالت در مصرف برق و انرژی به میزان ۳۰ تا ۴۰ درصد صرفه جویی می‌گردد. این روش مناسب برای کباب و بریان کردن تکه های بزرگ گوشت با دمای بالا می‌باشد. در این حالت دما در بازه 50-250°C تنظیم بوده و دمای پیش فرض °C 220 است.
هر دو المنت بالا در این حالت که المنت تابشی بالا به همراه المنـت ســـاده بالا با جوجه گردان کار می کند. دمای فر میتواند بین 180-240°C تنظيم شود که حالت پیش فرض آن°C  210 است.
هر دو المنت بالا به همراه فن در این حالت المنت تابشــی بـالا بـه همـراه المنت ساده بالا با فن کار می‌کند. بازه دمایی در این حالت بين 180-240°C  بوده و دمای پیش فرض آن °C 210 است.
المنت گرد پشتی به همراه فن یک منبع اضافی گرمایی را ایجاد می کند که ضمن بهبود گردش هوای گرم و یکنواخت کردن دمای داخـل فـر، دمای مناسبی برای پخت و پز فراهم می.کند. در این حالت دما در بازه 50-240°C قابل تنظیم بوده و دمای پیش فرض°C  018 است.
المنت تابشی بالا در این حالت که المنت تابشی بالا با جوجه گردان کار کند، دمای فر می‌تواند  بین 180-240°C تنظیم شود که حالت پیش فرض آن °C 210 است. در این حالت جوجه گردان فعال است.

آموزش راه اندازی دستگاه

 نمادهای صفحه نمایش وتوصیف آن‌ها

نمادعملکرد
زمان هشدار
دما
زمان
افزایش دادن
کاهش دادن
تایید یا شروع به کار
توقف/لغو
نشانگر روشن بودن دستگاه
تایید یا شروع به کار

دستور العملهای راه اندازی دستگاه:

هنگامی که دستگاه به برق وصل شد علامت  روی صفحه نمایش به صورت چشمک زن ظاهر می‌شود. دکمه را مجددا فشار دهید تا فر برقی آماده به کار شود. علامت 00:00 بر روی صفحه نمایش ظاهر می‌شود. نور پس زمینه ی همه دکمه ها و خط تزیینی روشن می‌شوند.

 نکته: اگر در مدت ۵ دقیقه هیچ دکمه ای لمس نشود و هیچ برنامه پختی تنظیم نشود فر به حالت آماده به کار بر می‌گردد و همه نورها خاموش می شود.

تنظیم ساعت:

  1. دكمه را فشار دهید. محل نمایش ساعت روی دستگاه چشمک می زند.
  2. دكمه + يا – را فشار دهید و ساعت را تنظیم کنید. (ساعت باید بین ۰تا ۲۳ باشد).
  3. دکمه  را فشار دهید. محل نمایش دقیقه چشمک می‌زند.
  4. دکمه + یا _ را فشار دهید و دقیقه را تنظیم کنید. (دقیقه باید بین 0 تا 59 باشد.)
  5. دکمه  را فشار دهید تا زمان تنظیم شده ذخیره شود. 

تنظیم عملکرد

دکمه های عملکرد:

ایکون دکمه‌ها

  1. عملکرد مورد نظر خود را انتخاب کنید و دکمه متناظر با آن را فشار دهید نور پیش زمینه برای دکمه‌های عملکرد دیگر خاموش مـی‌شـود.
  2. زمان پخت شروع به چشمک زدن می کند. دکمه + يا – را فشار دهید تا زمان انجام پخت تنظیم شود.
  3. دكمه 1 را فشار دهید. دمای پخت شروع به چشمک زدن می کند. برای تنظیم دمای پخت دکمه + يا – را فشار دهید.
  4. دکمه را فشار دهید. فر برقی شروع به کار می کند.

تنظیم ساعت فر

زمان فر ۲۴ ساعته است. ساعت فر فقط در حالت آماده به کار قابل تنظیم است. برای تنظیم ساعت لطفا مراحل زیر انجام دهید.

  1. دكمه را یکبار فشار دهید. یکی از حالتهای پخت را انتخاب کنید و سپس دکمه را یکبار دیگر بفشارید تا تنظیمات ساعت انجام شود.
  2. دكمه + یا – را برای تنظیم دقیقه فشار دهید. بعد از تنظیم زمان روی صفحه نمایشگر زمان تایید شده ظاهر می شود دستگاه به حالت آماده به کار می رود. نکته پس از تنظیم زمان از دکمه برای اجرای برنامه استفاده کنید. در حيـن پخت نیز می‌توانید با فشار دکمه زمان را بررسی و کنترل کنید ضمن اینکه صفحه نمایشگر زمان را به مدت ۳ ثانیه نشان خواهد داد. پس از تنظیم ساعت اگر دکمه توقف © را فشار دهید تنظیم زمان جاری حذف شده و صفحه نمایشگر زمان قبلی را نشان خواهد داد و اگر قبلا نیز زمانی تنظیم نشده باشد، صفحه نمایشگر علامت 0:00 را نشان خواهد داد. اگر در حین تنظیم دکمه های   یا  را برای چند لحظه نگه دارید، می توانید سریعتر زمان را کم یا زیاد کنید.

زمان هشدار

زمان هشدار می توانـد بـه شـما یادآوری زمان پخت کمک کند برای تنظیم زمان هشدار مراحل زير انجام دهید:

  • دكمه  را یکبار فشار دهید تا علامتهای 0:00 و AL روی صفحه نمایشگر ظاهر شود.
  • با دکمه‌های  یا   زمان هشدار راتنظیم کنید.
  • دكمه را برای تایید تنظیمات فشار دهید.

نکته:  زمانی که فر به زمان تنظیم شده رسيد، ۱۰ بار زنگ هشدار به صدا در مـی‌آید. هنگام شنیدن زنگ هشدار با فشار دکمه  می توانید صدای زنگ را قطع کنید.

  1. عملکرد پخت مورد نظر را انتخاب کنید. سپس دکمه + و – را برای تنظیم زمان پخت فشار دهید. بعد از آن با فشار دکمه  دمای مورد نظرتان را با فشاردکمه ( و ) تنظیم کنید.
  2. با فشار دکمه تنظیمات انجام شده را ثبت کنید.
  3.  اگر تنظیمی برای پخت نداده باشید، با فشار دکمه  دستگاه مستقیما بر اساس دما و زمان پیش‌فرض شروع به کار می‌کند.

نکات مهم

  • می توانید دما و زمان را مشخص نکنید. عملکرد مورد نظر را انتخاب کنید و مستقیماً دكمه را فشار دهید در این صورت دما به صورت دمای پیش فرض و زمان برابر 9:00 در نظر گرفتــه مــــی شــود.
  •  اگر دکمه 1 را فشار دهید بدون تنظیم زمان پخت به تنظیم دمای پخت می روید. و اگر دکمه را فشــــــار دهید، بدون تنظیم دمای پخت به تنظیم زمان پخت می روید.
  • وقتی فر برقی شروع به پخت می کند، عملکرد پخت، زمان و دما قابل تغییر نیستند. اگر می خواهید عملکرد پخت زمان و یا دما را تغییر دهید، عمليات پخت را لغو کنید و تنظیم عملکرد را از ابتدا آغاز کنید.

عملکردها:

فقط زمانیکه فر در حالت آماده به کار است، می توانید عملکرد پخت و پز را طبق روش زیر تنظیم کنید.

نکات مهم

  1. لامپ داخل فر برقی، در حین انجام همه عملکردها روشن خواهد بود.
  2. اگر تنظیمات مربوط به پخت انجام شود، ولی تا 5 دقیقه دکمه شروع فشار داده نشود، فر به وضعیتی که هیچ تنظیماتی در آن وارد نشده بر می‌گردد و تنظیمات قبلی از بین می‌روند.
  • صدای زنگ دکمه‌ها زمانی شنیده می‌شود که به درستی فشرده شده باشند. در صورتی که دکمه‌ها به درستی فشار داده نشوند صدایی نخواهید شنید.
  • صدای زنگ 5 بار به صدا در می‌آید تا به شما یادآوری کند پخت و پز خاتمه یافته است.

 نمادهای صفحه نمایش وتوصیف آن‌ها

نمادعملکرد
زمان هشدار
دما
زمان
افزایش دادن
کاهش دادن
تایید یا شروع به کار
توقف/ لغو
نشانگر روشن بودن دستگاه
قفل کودک
نشانگر روشن بودن دستگاه
  • زمانی که فر به برق متصل شد، زنگ هشدار یکبار به صدا  در می‌آید و فر به حالت آماده به کار درآمده و علامت 0:00 روی صفحه نمایشگر ظاهر می‌شود.

آغاز / توقف / لغو

  1. در صورتیکه زمان پخت تنظیم شده باشد، برای آغاز پخت، دکمه را  فشار دهید. اگر پختــن متوقـف شــده باشد، برای از سرگیری پخت، دکمه  را فشار دهید.
  2. در حین پخت اگر يكبار دكمه را فشار دهید، عملیات پخت متوقف می شود. برای لغو کامل پخت، دکمه  دو بار فشار دهید.

عملکرد شروع خودکار

  1. برای استفاده از عملکرد شروع خودکار، زمان باید بیشتر از زمان فعلی تنظیم شود.
  2. مطابق با تنظیمات مربوط به عملکردها، عملکرد مد نظر را تنظیم کنید، اما دکمه  را فشار ندهید.
  3. دكمه  را فشار دهید. ساعت مربوط به زمان شروع پخت چشمک می زند.
  4. برای تنظیم ساعت دکمه های + یا – را فشار دهید. این زمان باید بین ۰ تا ۲۳ باشد.
  5. پس از فشار دادن دکمه، دقیقه ی ساعت شروع به چشمک زدن می کند.

6. برای تنظيم دقيقه، دكمه + يا – را فشار دهید. این زمان باید بین ۰ تا ۵۹ باشد برای خاتمه تنظیمات شروع به کار خودکار دکمه  را فشار دهید. ساعت بر روی صفحه نمایشگر ظاهر خواهد شد.

  • برای اطلاع از زمان شروع به کار خودکار دکمه  را فشار دهید.
  • وقتی زمان مشخص شده فرا رسید فر برقی شروع به کار می‌کند.

عملکرد بررسی وضعیت پخت

  • در حین فرآیند ،پخت شما می توانید از عملکرد پخت به صورت زیر مطلع شوید و پس از 30 ثانیه به وضعیت فعلی پخت بازگردید.
  • در حالت ،پخت دکمه را برای دیدن زمان ساعت فشار دهید.
  • در صورتیکه عملکرد رزرو تنظیم شده باشد، برای دیدن زمان رزرو شده دکمه  را فشار دهید.

عملکرد قفل کودک

  • برای فعال کردن قفل کودک دکمه   را به مدت ۳ ثانيـه فشار دهید. صدای بوق شنیده می شود و علامت   ظاهر می شود.
  • برای باز کردن قفل دکمه  را به مدت ۳ ثانیه فشار دهید. صــدای بـوق شنیده می‌شود و علامت   ناپدید می‌شود.

گریل فر

دکمه دمای فر روی حالت  قرار دهید.

  • توصیه می‌شود در زمان بریان کردن از سيخ بريـان کـن کـه در روی سینی قرار دارد استفاده کنید. زیرا روغن ریخته شده فر را کثیف نخواهد کرد.
  • اگر از سیخ بریان کن که در روی طبقه قرار گرفته استفاده می کنید، سینی را در داخل یکی از طبقه‌های پایین به منظور جمع آوری روغن‌ها قرار دهید. به این ترتيب تمیز کردن به سادگی صورت گیرد. همچنین بهتر است مقداری آب نیز در داخل آن بریزید.
  • در زمان پیش گرمایش به مدت ۵ – ۱۰ دقیقه درب را در حالت نیمه باز قراردهید.
  • لطفا برای جلوگیری از چسبیدن کباب به بریان کن، آن را چرب کنید.
گریل
نوع غذاطبقهزمان
گوشت بره4-515
گوشت دنده بره4-515
گوشت دنده گوساله4-515
گوشت دنده گوسفند4-515

جدول پخت:

  نوع غذا  ظرف مناسبموقعیت ردیف  موقعیت ترموستاتزمان پخت
      
هیتر بالا و پایینهیتر بالا و پایین +فنهیتر بالا و پایینهیتر بالا و پایین +فن 
Pandispania (برای 8نفر)قالب کیک به قطر18-22 سانتی متر2-32  170-180  25-35  20-25 
کیک قالبی برای 5نفرقالب کیک به قطر18-22 سانتی متر2-32  180  40  20-25 
کلوچه (برای 12 نفر)سینی بزرگ2-32170-190  25-35  20-25 
شیرینی با مغز پنیر (برای 12 نفر)سینی بزرگ2-32180-190  25-35  20-25 
کماجسینی بزرگ2-33160-180  25-35  20-25 
بیسکوییت (برای 10نفر)سینی بزرگ2-33170-180  20-30  18-22 
کیک (برای 20نفر)سینی بزرگ2-33150-160  25-35  20-25 
اسپاگتی (برای 8نفر)سینی عمیق کوچک یا سینی فلزی عمیق و باریک 30 سانتی متری2-33170-180  40-50  30-40 
پیتزا (برای 8نفر)سینی بزرگ2-33200-220  30-35  20-25 
گوشت گوساله (برای8 نفر)سینی کوچک عمیق متناسب با حجم گوشت2-33250  110-120  120 
گوشت بره (برای 8نفر)سینی کوچک عمیق متناسب با حجم گوشت2-33225  70-90  70 
مرغ بریان (پک مرغ کامل)  سینی کوچک عمیق  2-3  3  200    60  50-60 
بوقلمون بریان (5/5 کیلو)سینی بزرگ2-33225  150  150-210 
ماهی    سینی کوچک عمیق2-33200      25  15-20 
پای (برای 18نفر)سینی بزرگ2-33200-22035-4525-35 

تذکر: مقادیر مشخص شده در جدول، حاصل بررسی‌های آزمایشگاهی است. شما می‌توانید با توجه به سلیقه و عادات پخت و پز خود از مقادیر دیگری استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *